Бебешка фотосесия за вашите прекрасни деца. Бебетата и малките деца под една година са изключително интересни, но и трудни модели за заснемане.

Бебешка фотосесия в естествена среда

Ако не сте любители на стандартните и "стерилни" снимки в студио, когато децата са стресирани, нервни и дори уплашени, то нашата услуга за бебешка фотосесия в естествена среда ще ви допадне.

Бебетата и малките деца са силно привързани към дома и стаята си, за това има най-голям шанс да се получат хубави снимки във вашия дом или място, което посещавате често.

Бебешка фотосесия
бебешка фотосесия

Разбира се, може да се получат чудесни снимки и в градска среда - паркове, детски клубове.

Цена за бебешка фотосесия в София: 70 лева за астрономически час

Включва обработка на най-добрите кадри и предоставянето им на оптичен носител.

Обикновено се получават 20-40 добри снимки.

Защо с професионален фотоапарат?

Защо да поръчате бебешка фотосесия на обичайните ви места, когато може да снимате сами?

Това е уместен въпрос, особено като се вземе предвид развитието на смартфоните, които вече предлагат много добри камери с десетки мегапиксели в матрицата си.

професионален фотоапарат
Nikon D5000

Трудно е да се опишат всички предимства на DLSR (огледално-рефлексни) фотоапаратите пред дори най-добрият смартфон, но ще изброим няколко.

 1. Тайната е във фокуса - огледално-рефлексните фотоапарати имат прецизни обективи, които позволяват различни режими на снимане, например избор на точки на фокус. Така във фокус може да попаднат точки от ляво, но не и тези в дясно.
 2. Фотоапарата има реално оптично увеличение, за разлика от смарфоните, това позволява снимаме от няколко метра без да притесняваме обекта, като не губим нищо от качеството.
 3. Захват - фотоапаратите могат да се държат в ръка много по-стабилно от всеки смартфон, а знаем, че и най-малкото трепване по време на снимки може да развали иначе хубав кадър.
 4. Последващата обработка на кадрите. Професионалните фотоапарати снимат в специален файлов формат, което ни позволява да направим много корекции по снимката без да загубим качеството, а клиента да получи чудесни jpg снимки.

Други услуги свързани с фотосесия на деца и бебета

Освен бебешка фотосесия на деца между един месец и една година предлагаме и други свързани услуги.

Фотосесия на изписване от родилен дом

Предлагаме фотосесия на изписването от родилния дом на детето. Включва снимки с излизането на майката и детето, снимки в и пред родилния дом, снимки с роднини.

Продължителност 30-40 минути.

Цена 60 лева за до 30 обработени кадъра.

Заснемане на кръщене от професионален фотограф

В България по традиция кръщението се извършва докато детето е малко - бебе или малко дете. Ние предлагаме заснемане на събитието, а фотосесията на кръщенето включва следното:

 • Приготовлението и гостите преди началото на ритуала;
 • Заснемане на ритуала в храма;
 • Снимки с гостите след края на ритуала;
 • Няколко артистични фотографии (по желание);

Заснемане на прощъпулник от професионален фотограф в София.

Предлагаме заснемане на прощъпулник за вашето дете в дома ви. Ще заснемем първите стъпки, избора на предмет, ще направим снимки с вас и вашите гости.

фотосесия прощъпулник
фотосесия прощъпулник
фотосесия прощъпулник

 • Заснемане на приготовленията, самия прощъпулник и почерпката на гостите в рамките на един астрономически час;
 • Снимките получават стандартна обработка на светлина, цветове;
 • Получавате 40-50 избрани кадъра.

Цена на заснемане на прощъпулник - 70 лева

първи стъпки
първи стъпки

Други услуги

Ако развивате собствен бизнес и желаете вашия уеб сайт да е сред водещите и доходни резултати при търсене в google, то вие имате нужда от услуга като seo оптимизация на уеб сайт.