детска фотосесия

Детска фотосесия с професионален фотограф в София

Детска фотосесия с професионален фотограф в София за перфектни резултати.

За наистина добри резултати от фотосесия, е необходимо да се използват услугите на професионалисти. Както във всяка професия и при нас има малки тайни, които ни помагат да получим отлични резултати.

Ние знаем как да намираме хубави позиции, как да подберем правилната светлина (и част от деня, когато я има) за да получите впечатляващи снимки.

С нас фотосесията на вашите малки или пораснали деца ще бъде забавно приключение.

Услугата детска фотосесия с професионален фотограф се предлага в София и околностите. Ако желаете да ви посетим на друго място, се заплащат пътните разноски и евентуално хотел.

Детска фотосесия - натурални или обработени с фотошоп снимки?

Хората са различни и намират различни неща за красиви. За едни малките "дефекти" по кожата или лицето са грозни, а за друг част от чара му.

Ние препоръчваме да опитаме да направим снимки, в които да намерим прекрасен ъгъл, светлина и вътрешно усещане на модела, така че всички "дефекти" да станат ефекти.

Детска фотосесия с обработени с Фотошоп снимки

Ако мислите че пъпки, бенки или нещо друго нямат място в снимките на вашето дете, ние ще ги премахнем, така че да приличат на фотомодел от списание.

Детска фотосесия цени

Цената за фотосесия извън студио (в дом, парк, в града, заведение) е 75 лева.

Включва:

 • заснемане за около 30-40 минути;
 • обработка на най-добрите снимки - светлина, баланс, цветове;
 • предоставяне на снимки на оптичен диск;

Екстри:

 • обработка на до десет снимки с Фотошоп, за премахване на дефекти - 40 лева;
 • допълнително осветление (на място с електрическо захранване) - 120 лева;
 • заснемане в студио - 130 лева;
детска фотосесия професионален фотограф

Детска фотосесия с професионален фотограф

Защо да поръчате детска фотосесия с професионален фотограф на обичайните ви места, когато може да снимате сами?

Много хора си задават този въпрос - аз имам скъп смартфон, той има хубава камера, защо да не направя аз снимките. След това въпросите са - а защо моите снимки не са толкова добри, колкото на професионалните фотографи?

За детска фотосесия ние използваме модерни DSLR фотоапарати, които ни дава огромни предимства и пред най-модерните телефони.

професионален фотоапарат
Nikon D5000

Трудно е да се опишат всички предимства на DLSR (огледално-рефлексни) фотоапаратите пред дори най-добрият смартфон, но ще изброим няколко.

 1. Тайната е във фокуса - огледално-рефлексните фотоапарати имат прецизни обективи, които позволяват различни режими на снимане, например избор на точки на фокус. Така във фокус може да попаднат точки от ляво, но не и тези в дясно.
 2. Фотоапарата има реално оптично увеличение, за разлика от смарфоните, това позволява снимаме от няколко метра без да притесняваме обекта, като не губим нищо от качеството.
 3. Захват - фотоапаратите могат да се държат в ръка много по-стабилно от всеки смартфон, а знаем, че и най-малкото трепване по време на снимки може да развали иначе хубав кадър.
 4. Последващата обработка на кадрите. Професионалните фотоапарати снимат в специален файлов формат, което ни позволява да направим много корекции по снимката без да загубим качеството, а клиента да получи чудесни jpg снимки.

Други услуги - Сватбен фотограф

Предлагаме три пакета от сватбен фотограф в София:

 • икономичен пакет: 250,00 лева;
 • основен пакет: 450,00 лева;
 • разширен пакет: 650,00 лева;
 • всички допълнителни услуги като допълнително осветление, втори фотограф и други се таксуват по споразумение;

сватбен фотограф

Вижте всичко за нашата услуга сватбен фотограф в София.

Нуждаете се от услуга за сватбен фотограф, която не е включена в нашите пакети? Не се колебайте да се свържете с нас, за да я обсъдим заедно. Ние знам как да направим вашите снимки  незабравими.

 

поддръжка на сайт
поддръжка на сайт

За бизнес сайтове, препоръчваме техническа поддръжка на сайт от "Пет минути".