Да поговорим за добър фотограф в София

Какво отличава един добър фотограф от масата негови колеги? Уменията му и намирането на собствена вярна публика, както и във всяко изкуство.

Какво прави един фотограф добър?

Добрият фотограф обикновено е специализиран в даден тип фотография, там експериментира смело, за да постигне съвършенството или поне това, което той разбира като такова.

Аз харесвам портретната фотография и се радвам, когато успея да "уловя" хората когато са непринудени, а не когато са усмихнати и "вдървени" за официална снимка.

Въпрос на вкус и усещане за естетика. Предпочитам оплезено дете, намигнал ми възрастен, усмихнато момиче, което се подава зад дърво, моментът, когато някой е огрян от светлината на телефона си в звездна нощ.

Прави ли ме това добър фотограф? Не зная, това е нещо което решава публиката. Може би за вас по-добър е този, който ще направи симпатичното момиче достойна за най-добрите списания. Поне на снимките ...

добър фотограф

Услуги от добър фотограф (или не) в София

Заснемане на кръщене от добър фотограф в София

бебешка фотосесия

За заснемане на кръщене на дете или възрастен е добра идея да осигурите външен - професионален фотограф. Снимането с техника от висок клас има редица предимства, а умението да се избира правилния момент и да се "вкарат" в кадър подходящите хора и предмети прави снимките изкуство.

Когато наемате фотограф за кръщене, знаете че някой ще следи ритуала, но ще заснеме и интересни моменти с гостите. Ще запечата най-важните моменти, които може да убягнат на някой, който не познава ритуала или просто е съсредоточен към случващото се тайнство кръщение.

Защо да поръчате детска фотосесия с професионален фотограф на обичайните ви места, когато може да снимате сами?

Много хора си задават този въпрос - аз имам скъп смартфон, той има хубава камера, защо да не направя аз снимките. След това въпросите са - а защо моите снимки не са толкова добри, колкото на професионалните фотографи?

За детска фотосесия ние използваме модерни DSLR фотоапарати, които ни дава огромни предимства и пред най-модерните телефони.


Този сайт предоставя снимки, за сайтът на фирма "Видатекс", специализирана в пране на мокети.