Заснемане на прощъпулник (прощъпулка)

Заснемане на прощъпулник от професионален фотограф в София.

Предлагаме заснемане на прощъпулник за вашето дете в дома ви. Ще заснемем първите стъпки, избора на предмет, ще направим снимки с вас и вашите гости.

фотосесия прощъпулник
фотосесия прощъпулник
фотосесия прощъпулник

  • Заснемане на приготовленията, самия прощъпулник и почерпката на гостите в рамките на един астрономически час;
  • Снимките получават стандартна обработка на светлина, цветове;
  • Получавате 40-50 избрани кадъра.

Цена на заснемане на прощъпулник - 70 лева

първи стъпки
първи стъпки

Защо с професионален фотоапарат?

Защо да поръчате бебешка фотосесия на обичайните ви места, когато може да снимате сами?

Това е уместен въпрос, особено като се вземе предвид развитието на смартфоните, които вече предлагат много добри камери с десетки мегапиксели в матрицата си.

професионален фотоапарат
Nikon D5000

Трудно е да се опишат всички предимства на DLSR (огледално-рефлексни) фотоапаратите пред дори най-добрият смартфон, но ще изброим няколко.

  1. Тайната е във фокуса - огледално-рефлексните фотоапарати имат прецизни обективи, които позволяват различни режими на снимане, например избор на точки на фокус. Така във фокус може да попаднат точки от ляво, но не и тези в дясно.
  2. Фотоапарата има реално оптично увеличение, за разлика от смарфоните, това позволява снимаме от няколко метра без да притесняваме обекта, като не губим нищо от качеството.
  3. Захват - фотоапаратите могат да се държат в ръка много по-стабилно от всеки смартфон, а знаем, че и най-малкото трепване по време на снимки може да развали иначе хубав кадър.
  4. Последващата обработка на кадрите. Професионалните фотоапарати снимат в специален файлов формат, което ни позволява да направим много корекции по снимката без да загубим качеството, а клиента да получи чудесни jpg снимки.

Други услуги

Детска фотосесия с професионален фотограф в София

Детска фотосесия с професионален фотограф в София за перфектни резултати.

За наистина добри резултати от детска фотосесия, е необходимо да се използват услугите на професионалисти. Както във всяка професия и при нас има малки тайни, които ни помагат да получим отлични резултати.

Ние знаем как да намираме хубави позиции, как да подберем правилната светлина (и част от деня, когато я има) за да получите впечатляващи снимки.

С нас фотосесията на вашите малки или пораснали деца ще бъде забавно приключение.

детска фотосесия
детска фотосесия

Ако развивате собствен бизнес и желаете вашия уеб сайт да е сред водещите и доходни резултати при търсене в google, то вие имате нужда от услуга като seo оптимизация на уеб сайт.