Свържете се с мен по най-удобния за вас начин

Разкажете от каква услуга се нуждаете

За мен като професионален фотограф

Фотографията за мен е стара страст, която ме завладя още по времето на лентовите фотоапарати и се превърна в хоби, което има постоянно място в живота ми.

В началото на 21 век снимах за списание за пътешествия, за да илюстрирам посетените места.

Започнах да уча другите как да снимат, когато започнах работа в агенция за недвижими имоти и трябваше да редактирам снимките от огледи на колеги. Правех настройки на фотоапаратите им, редактирах снимките, учех ги как да държат камерата, как да застанат за да имат по-добър кадър.

След това продължих да снимам за удоволствие природата, града, хората в него, местата които посещавам.

От 2006 година се занимавам с проектиране и изработка на уеб сайтове и графичен дизайн. Сайтовете имат нужда от снимки, а аз обичам да снимам. Започнах да правя снимки, за уеб сайтовете на клиенти, да снимам работата им, рекламни снимки.

рекламни снимки за сайт

Така се роди и идеята за този уеб сайт. След това минаха дълги месеци в колебания как да изглежда, каква да е концепцията.

О да, той не е добър, но си признавам, че най-трудно правя визитки, флаери, лога и уеб сайтове за свои нужди. Те никога не ми харесват достатъчно, дори след десетки редакции. Правилото за обущаря, който ходи бос важи с пълна сила.

Извинете ме, че този сайт е посредствен, толкова мога ...

Основната ми работа

Основната ми работа е свързана с оптимизацията на уеб сайт за търсещи машини - SEO. Най-общо казано моята задача е да направя един уеб сайт интересен за хората и търсачките (google).

проектиране на уеб сайт
проектиране на уеб сайт

Пиша интересни и добре оформени текстове, помествам снимки, поддържам блог към сайта, понякога и страница във facebook и разбира се техническа поддръжка на сайт.

Почти винаги това сайтове, които съм изработил за тези клиенти на принципа "от А до Я" - от концепцията до логото и снимките в самия сайт.

Ами това е, другото е твърде лично.