Заснемане на свето кръщение от професионален фотограф. Фотосесия на кръщение.

фотография за кръщение
кръщение

Кръщене, това е началото на пътя за християните. С кръщението ставаме част от православната църква. У нас по традиция кръщението се извършва в младенческа възраст, за това е и толкова важно да останат снимки, които сегашното дете, а бъдещ зрял човек да види тази важна стъпка в живота си.

Какво се включва в цената?

 • Приготовлението и гостите преди началото на ритуала;
 • Заснемане на ритуала в храма;
 • Снимки с гостите след края на ритуала;
 • Няколко артистични фотографии (по желание);

Обработка на кадрите:

 • Корекция на светлина, острота, светлина, цветове;
 • Когато е необходимо ретуш с професионална програма;
 • Изрязване на кадрите от неща, които развалят кадъра - например нечия ръка;

Как получавам заснетия материал?

 • Обработените снимки получавате върху DVD носител;
 • По желание снимките са достъпни за изтегляне от вашите гости и в нашия сайт (защитени от достъп на не оторизирани посетители);

Цена за фотосесия на тайнство кръщение е 80.00 лева

Допълнително към услугата заснемане на тайнство кръщение можете да поръчате

 

 • Заснемане на тържеството след ритуала свето кръщение - 50,00 лева / час;
 • Колаж от снимки, които избирате вие -
 • Допълнителен DVD носител - 15,00 лева;

Допълнителните услуги следва да се заявят предварително.

Фотограф за кръщене

За заснемане на кръщене на дете или възрастен е добра идея да осигурите външен - професионален фотограф. Снимането с техника от висок клас има редица предимства, а умението да се избира правилния момент и да се "вкарат" в кадър подходящите хора и предмети прави снимките изкуство.

Когато наемате фотограф за кръщене, знаете че някой ще следи ритуала, но ще заснеме и интересни моменти с гостите. Ще запечата най-важните моменти, които може да убягнат на някой, който не познава ритуала или просто е съсредоточен към случващото се тайнство кръщение.


Цени за заснемане на кръщение от професионален фотограф в София

Цените за заснемане на кръщение (кръщене) в София варират в широки граници, защото фотографите ценообразуват по различен начин своята услуга. Някои обявяват цена за час, други за брой обработени фотографии, трети за пакетна услуга кръщене и тържеството след това.

При нас цените за кръщене заснето от професионален фотограф са за самия ритуал в храма, няколко снимки преди и след тържеството.

Цена за заснемане от професионален фотограф на тайнство кръщение е 80.00 лева.

Заснемане на тържеството (почерпката) след това се заплаща отделно и се таксува на час присъствие.


Колко време продължава кръщенето?

Обикновено ритуалът кръщение продължава от час до час и половина (1-1,5 часа), като за много малки деца, които не могат да издържат толкова дълго има възможност да бъде съкратен. Тогава свещеника и кръстника извършат без присъствие на детето една част.

Фотограф за кръщене

Фотограф за кръщене София

Фотограф за кръщене София
Фотограф за кръщене София

Тук можете да поръчате фотограф за кръщение в София с фиксирана цена за услугата - професионални снимки на целия ритуал.

При поръчка на фотограф за кръщение в София тук, ние ще договорим нещата на които искате да се обърне внимание в снимките, които не са част от самия ритуал. Можете да поискате специално внимание на определени гости,  повече снимки на детето или нещо друго.


Фотограф за кръщене цени

При нас цените за кръщение са фиксирани за времето на целия ритуал. Имате възможност да поръчате професионален фотограф за банкета след края на тържеството.

Цената за наемане на фотограф за кръщение в софийски храм е 80 лева, за времето на целия ритуал.


Фотограф кръщене

Освен фотограф за кръщене при нас можете да поръчате и сватбена фотография, както и професионален фотограф за детско тържество и много други услуги.

ритуал тайнство кръщение
ритуал тайнство кръщение

Други услуги

Ако развивате собствен бизнес и желаете вашия уеб сайт да е сред водещите и доходни резултати при търсене в google, то вие имате нужда от услуга като seo оптимизация на уеб сайт.