Портретна фотография

Портретна фотография в студио, в избрано от вас място (офис, дом, заведение, парк, друго). Вие решавате къде да бъдете заснет/заснети, за да получим възможно най-добри резултати.

Портретна фотография - как протича?

Заедно ще обсъдим какво желаете да се получи от вашата фотосесия - сериозна, забавна, "тежка", интимна, за социални мрежи като Facebook и Instagram, за фирмен / служебен сайт и други.

След като направим план ще уговорим ден и място.

Желателно е да имате дрехи за преобличане - светли и тъмни (например сака или панталони), а за дамите и момичетата аксесоари.

Първо правим пробна сесия

При портретната фотография както и във всяка друга е важно да има доверие между фотографа и обекта на снимките. Това е и причината при портретната фотография задължително да има кратка опознавателна фото сесия, за да настроим себе си, техниката и да свикнем с някои прости насоки, които фотографа подава.

Вижте всичко важно за услугата ни портретна фотография.

Други услуги

Фотограф за кръщене София

Фотограф за кръщене София
Фотограф за кръщене София

Тук можете да поръчате фотограф за кръщение в София с фиксирана цена за услугата - професионални снимки на целия ритуал.

При поръчка на фотограф за кръщение в София тук, ние ще договорим нещата на които искате да се обърне внимание в снимките, които не са част от самия ритуал. Можете да поискате специално внимание на определени гости,  повече снимки на детето или нещо друго.

При нас цените за кръщение са фиксирани за времето на целия ритуал. Имате възможност да поръчате професионален фотограф за банкета след края на тържеството.

Цената за наемане на фотограф за кръщение в софийски храм е 80 лева, за времето на целия ритуал.


Ако развивате собствен бизнес и имате уеб сайт, имате нужда от услуга като поддръжка на уеб сайт.