Професионален фотограф за сватба в София. Предлагаме професионално заснемане на сватбена церемония, снимки с роднини, заснемане в ресторант. Вашият фотограф за сватба в София.

Професионален фотограф за вашата сватба. Ние имаме пакети за заснемане на сватба на цени, които са насочени към хората с различни нужди.

При нас може да наемете фотограф за заснемане на церемонията в храма или за граждански брак (може и за двете). Предлагаме и заснемане на сватбена церемония с един или двама фотографи.

Изберете пакет за заснемане на вашата сватба според нуждите си.

Професионален фотограф за сватба

Професионален фотограф за сватба в София - изберете качеството на разумна цена от "Сириус М".

Професионален фотограф за сватба на разумна цена в София. Запознайте се с нашите услуги, за професионално заснемане на сватби в град София. Професионална фотография за вашия празник.

професионален фотограф за сватба
професионален фотограф

Предлагаме няколко пакета, за професионална фотография за сватбата Ви. Всеки пакет включва определено време за заснемане, обработка на оптимален брой снимки.

Изберете най-подходящия за вашите нужди пакет - от заснемане на ритуала в храма и снимки с гости, до пълно заснемане на сватбения ден. В пълния пакет е  включено всичко - приготовления, "вземането на булката", сватбения ритуал в храма и веселбата в ресторант

Фотосесия за бременни жени

Фотосесия за бременни

Фотосесия за бременни е популярна услуга за бъдещи майки. Ние предлагаме различни варианти - снимки във вашия дом, любимо заведение, парк или студио.

Кой е друг любим на жените момент от живота? Разбира се - това са бременността и майчинството. Желаете ли незабравими снимки от вашата бременност?

Една от любимите на жените варианти на фотосесията за бременни е креативната фотосесия.

Креативната фотосесия е по-подходяща за бременни жени в по-ранна бременност. Прие нея обикновено се прави някаква дискретна подсказка, че вътре вече има нов живот.

Подходяща е за случаи, когато искате да съобщите новината дискретно или с доза хумор.

фотосесия за бременни жени
фотосесия за бременни жени

Вие избирате средата - вашия дом, любимо заведение, любимо място сред природата. Средната продължителност е около 30-50 минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

85 + = 93

Желаете ли да се абонирате за нашия бюлетин?

Нищо излишно или досадно, просто най-интересните снимки от последния месец.

Благодаря Ви, че се абонирахте:)

Нашата гаранция - просто интересни снимки, без спам или реклама на други услуги.