Фотограф за сватба в София - професионалистите от Сириус М

Професионален фотограф за сватба в София. Разнообразни пакети за заснемане на сватбена церемония, заснемане на сватбената церемония в храма и празненството.

фотограф за сватба
фотограф за сватба

Фотограф за сватба в София

Фотограф за сватба в София на изключително разумни цени. Ние таксуваме според времето - за заснемане церемонията и снимки с вашите роднини и приятели.

Професионален фотограф за сватба на разумна цена в София. Запознайте се с нашите услуги, за професионално заснемане на сватби в град София. Професионална фотография от "Сириус М".

Предлагаме няколко пакета, които включват стандартна услуга за заснемане на сватбена церемония от професионален фотограф.

фотограф за сватба
фотограф за сватба

Основен пакет фотограф за сватба

сватбен фотограф
професионален сватбен фотограф

Този пакет за професионален фотограф за сватба е с разширено присъствено време и е подходящ за нормално заснемане на граждански и църковен брак.

  • заснемане на граждански и църковен брак;
  • фото сесия на младоженците, младоженците и кумовете, други гости;
  • снимки на тържеството в ресторанта;
  • професионална обработка на всички заснети кадри, която включва корекция на цветове, острота и контраст, а по желание прилагане на филтри и няколко кадъра с художествена черно-бяла фотография;
  • предоставяне на заснетите кадри (между 500 и 1100 броя.) с висока резолюция на DVD носител;

Продължителност на ангажимента за професионален фотограф е в рамките на 4 часа.

Цена: 450 лева

  • Допълнителното време се заплаща: 60 лева / час

Фотограф за сватба с професионална фототехника

Фотограф за сватба с професионална техника -  ние използваме модерни DSLR фотоапарати, които ни дава огромни предимства и пред най-модерните телефони.

професионален фотоапарат
Nikon D5000

Трудно е да се опишат всички предимства на DLSR (огледално-рефлексни) фотоапаратите пред дори най-добрият смартфон, но ще изброим няколко.

  1. Тайната е във фокуса - огледално-рефлексните фотоапарати имат прецизни обективи, които позволяват различни режими на снимане, например избор на точки на фокус. Така във фокус може да попаднат точки от ляво, но не и тези в дясно.
  2. Фотоапарата има реално оптично увеличение, за разлика от смарфоните, това позволява снимаме от няколко метра без да притесняваме обекта, като не губим нищо от качеството.
  3. Захват - фотоапаратите могат да се държат в ръка много по-стабилно от всеки смартфон, а знаем, че и най-малкото трепване по време на снимки може да развали иначе хубав кадър.
  4. Последващата обработка на кадрите. Професионалните фотоапарати снимат в специален файлов формат, което ни позволява да направим много корекции по снимката без да загубим качеството, а клиента да получи чудесни jpg снимки.

Детска фотосесия с професионален фотограф в София

Детска фотосесия с професионален фотограф в София за перфектни резултати.

За наистина добри резултати от фотосесия, е необходимо да се използват услугите на професионалисти. Както във всяка професия и при нас има малки тайни, които ни помагат да получим отлични резултати.

Детска фотосесия София
Детска фотосесия София цени

Ние знаем как да намираме хубави позиции, как да подберем правилната светлина (и част от деня, когато я има) за да получите впечатляващи снимки.

С нас фотосесията на вашите малки или пораснали деца ще бъде забавно приключение.

Услугата детска фотосесия с професионален фотограф се предлага в София и околностите. Ако желаете да ви посетим на друго място, се заплащат пътните разноски и евентуално хотел.


За бизнес сайтове, препоръчваме техническа поддръжка на сайт от "Пет минути".

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.