Сватбена фотография на разумни цени

И така, дългоочаквания ден наближава, а вие се нуждаете от професионалист в светбената фотография,  за получите чудесни снимки от своя сватбен ден?

Предлагаме чудесни базови пакети, за сватбена фотография, които покриват основните изисквания на повечето двойки - заснемане на ритуала, заснемане на тържеството, снимки с роднини и приятели.

При нас може да поръчате и много екстри - заснемане с дрон, допълнително осветление, заснемане на специално подбран и монтиран фон и много други.

Основен пакет за сватбена фотография

сватбен фотограф
сватбен фотограф

Този пакет за сватбена фотография е с разширено присъствено време и е подходящ за нормално заснемане на граждански и църковен брак.

  • заснемане на граждански и църковен брак;
  • фотосесия на младоженците, младоженците и кумовете, други гости;
  • снимки на тържеството в ресторанта;
  • професионална обработка на всички заснети кадри, която включва корекция на цветове, острота и контраст, а по желание прилагане на филтри и няколко кадъра с художествена черно-бяла фотография;
  • предоставяне на заснетите кадри (между 500 и 1100 броя.) с висока резолюция на DVD носител;

Продължителност на ангажимента за сватбена фотография е в рамките на 4 часа.

Цена: 450 лева

  • Допълнителното време се заплаща: 60 лева / час

Добър фотограф в София

И така, вие планирате сватба и се нуждаете от добър фотограф за сватбата си.

добър фотограф в София
добър фотограф в София

В София има много добри фотографи, които снимат с различен клас техника (според нуждите на събитието). Няма да бъдете затруднени да намерите най-добрия фотограф, за вашите цели и нужди.

Различните хора имат различни очаквания за един добър фотограф. Обикновено от него или нея се очаква да измисли запомнящи се кадри, които да са достатъчно оригинални (не че вече почти всичко не е измислено), за да впечатлят.

Организирайте среща и говорете с избран от вас фотограф и преценете до колко е добър според вашите нужди и очаквания.

Детска фотосесия с професионален фотограф

Защо да поръчате детска фотосесия с професионален фотограф на обичайните ви места, когато може да снимате сами?

Много хора си задават този въпрос - аз имам скъп смартфон, той има хубава камера, защо да не направя аз снимките. След това въпросите са - а защо моите снимки не са толкова добри, колкото на професионалните фотографи?

детска фотосесия София
детска фотосесия

За детска фотосесия ние използваме модерни DSLR фотоапарати, които ни дава огромни предимства и пред най-модерните телефони.


Искате ли да знаете повече за тайнство брак в православието? Посетете страницата на храм "свети Пантелеймон" и научете повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.