Сватбен фотограф в София – какви са цените за заснемане на сватба? Нашият най-популярен пакет е: снимки в рамките на 4 часа за 450 лева.

Не всеки може да си позволи или дори желае да има “най-великата сватба” – модел наложен от холивудските филми. Мнозина желаят просто да имат приятна сватба, на която да поканят роднини и приятели.

сватбен фотограф
сватбен фотограф – снимки за спомен

В една нормална сватба, за обикновени хора, ролята на фотографа е да направи просто снимки за спомен от това събитие.Тук е нашата роля, за да заснемем всичко това но колко струва да наемеш  сватбен фотограф в София цени?

Снимки за спомен със сватбен фотограф

Обикновено гражданската церемония и венчавката в храма (православен) траят не повече от два часа. Преди тях, а и между двете събития се правят стотици снимки за спомен с кумове, приятели и роднини.

За хора, които имат подобно празненство е нашият основен сватбен пакет:

Основен пакет за сватбен фотограф

Този пакет за професионален сватбен фотограф е с разширено присъствено време и е подходящ за нормално заснемане на граждански и църковен брак. Сватбен фотограф София цени от “Сириус М”:

  • заснемане на граждански и църковен брак;
  • фото сесия на младоженците, младоженците и кумовете, други гости;
  • снимки на тържеството в ресторанта;
  • професионална обработка на всички заснети кадри, която включва корекция на цветове, острота и контраст, а по желание прилагане на филтри и няколко кадъра с художествена черно-бяла фотография;
  • предоставяне на заснетите кадри (между 500 и 1100 броя.) с висока резолюция на DVD носител;

Продължителност на ангажимента за професионален фотограф е в рамките на 4 часа.

Цена: 450 лева

  • Допълнителното време се заплаща: 60 лева / час

3 thoughts on “Сватбен фотограф (цени в София)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.